Facebook Googleplus Twitter
tsb - webshop
t 0316 250 800
rss

Emeta

Emeta is een Zweedse producent van optische incrementele impulsgevers. De encoders onderscheiden zich als modern, robuust en solide. tsb-bescom heeft standaard een groot assortiment Emeta producten op voorraad. Daarnaast hanteert Emeta als producent korte levertijden waardoor snelle levering van de producten mogelijk is.
 


Techniek
De mechanische en elektrische constructie van Emeta’s impulsgevers is van het hoogste niveau en voldoet dan ook ruim aan gestelde standaarden en normen. De producten zijn van oorsprong ontwikkeld voor bosbouw, waardoor ze erg robuust en betrouwbaar zijn.  De impulsgevers hebben een hoge resistentie tegen vocht, lage temperaturen, schokken en vibraties.

Toepassingen
Oorspronkelijk werden de Emeta producten toegepast in mobiele machines voor bosbouw. Vandaag de dag wordt het grootste deel van de producten geleverd aan machinebouwers.  De impulsgevers van Emeta zijn zeer geschikt voor zware industriële toepassingen. Hiervoor levert de producent heavy-duty uitvoeringen en zelfs ATEX uitvoeringen voor explosiegevaarlijke omgevingen.

© t s b - bescom bv -  DisclaimerPrivacy statement