Facebook Googleplus Twitter
tsb - webshop
t 0316 250 800
rss

TSK40A Testunit

TSK40A Testunit
Testunit voor diverse soorten sensoren.

Flexibele, lineaire positiesensor tot 20m

De absolute, contactloze positiesensor Temposonics® RF is eenvoudig inzetbaar in kleine ruimtes of bij lange meetlengten tot 20 meter. De buigzame sensor bestaat uit een flexibele kunststof slang met een geweven buitenmantel.

In het binnenste van de slang bevindt zich het sensorelement waar het positiesignaal wordt gegenereerd. Optioneel is een speciaal ontwikkelde, drukvaste beschermbuis verkrijgbaar om de sensor te beschermen tegen omgevingsinvloeden (350 bar, 700 bar piek).

De RF-sensor kan eenvoudig worden in- en uitgebouwd, zelfs als er weinig ruimte is. Met een buigradius van 250mm is achter de machine een beperkte ruimte nodig om de sensor te monteren, zelfs bij lengten van 20 meter! Een extra voordeel is dat het transport eenvoudiger wordt bij de grotere lengten en ook de kosten daarmee beperkt worden.

De sensor kan ook gebruikt worden om langs een curve te meten. Dit, gecombineerd met de mogelijkheid van multipositiemeting zorgt voor een groot scala aan bijzondere applicaties waar de RF-sensor inzetbaar is.

De herhaalnauwkeurigheid van de sensor is 0,0025mm en de niet-lineariteit is kleiner dan ±0,02% van de meetlengte. Voor de overdracht van de positiewaarde kan gekozen worden uit o.a. analoog, SSI, CANbus, Profibus-DP, EtherCAT en Powerlink.Terug naar overzicht

© t s b - bescom bv -  DisclaimerPrivacy statement