Food & Packaging

Food

Voor de levensmiddelenindustrie levert tsb - bescom haar standaard producten ook in edelstaal uitvoering. Dit materiaal is eenvoudig en zeer hygiënisch te reinigen. Onze encoders worden o.a. toegepast in o.a. slachterijen, bakkerijen en kaasfabrieken. Met hun hoge IP waarde zijn onze componenten zeer goed bestand tegen vocht, vuil en stof.

Packaging

De machines in de verpakkingsindustrie maken veelal gebruik van snelle bewegingen met hoge snelheden. tsb - bescom levert hiervoor encoders met de allernieuwste veldbussen voor het exact uitlezen van posities binnen de machine. Tevens zijn wij leverancier van verstelmotoren voor het mechanisch instellen van de machines voor specifieke productieorders.

Packaging, PowerDRIVE, Lenord+Bauer, Verstelmotor

Volautomatisch machines verstellen in Food & Packaging

Machines in de voedsel- en verpakkingsindustrie maken gebruik van snelle bewegingen en hoge snelheden. tsb - bescom ziet de laatste jaren dan ook een groeiende interesse voor en inzet van volautomatische verstelsystemen, stelmotoren c.q. verstelmotoren van Lenord+Bauer, de zogenaamde PowerDRIVE solutions.

Volautomatische versteltechnologie voor Food & Packaging machines

Eindgebruikers en producenten van voedsel productiemachines en verpakkingslijnen kiezen steeds vaker voor deze verdergaande vorm van automatisering.

Sensoren voor Motion Control