Onderneming

Van het optillen van containers in havens en checken van de wielen van de treinen tot aan baggerwerkzaamheden in Dubai. De hoogwaardige technologische producten van tsb - bescom worden wereldwijd ingezet bij bijzondere en precieze werkzaamheden.

Als importeur van gerenommeerde merken als Lenord + Bauer, MTS en Fraba garanderen we kwaliteit, knowhow, betrouwbaarheid en degelijkheid. De producten zijn berekend op zwaar werk onder de meest extreme omstandigheden (klimaat, vocht, vuil, vibratie etc.)

Oplossingsgericht en innovatief
tsb - bescom is meer dan enkel een importeur van technische apparaten. Machinebouw vraagt om innovatieve oplossingen. Onze medewerkers hebben de technische knowhow om met u mee te denken. Dat vraagt meer dan denken in vaste patronen. Met logisch denken kom je van A naar B, met creativiteit kom je overal.

Rechterhand van de klant
tsb-bescom is een verlengstuk van de klant richting de fabrikanten. We hebben uitstekende relaties met onze leveranciers, maar we spreken namens onze afnemers. Wij bewaken voor u de levertijden en de kwaliteit.