Impulsgever

De juiste impulsgever van tsb-bescom: wanneer een hoge nauwkeurigheid gewenst is. Impulsgevers bestaan uit een as die pulsen genereert wanneer hij draait. De bijbehorende elektronica telt de pulsen en zet deze om naar een rotatiehoek. Het uitgangssignaal van de impulsgever is vervolgens in een bovenliggende besturing te gebruiken voor een nauwkeurige positiebepaling.

Uitgebreid pakket
Impulsgevers behoren tot het uitgebreide pakket incrementele encoders van tsb-bescom. Eén van de topmerken is Emeta. Deze Zweedse producent Emeta levert optische incrementele impulsgevers die onder meer geschikt zijn voor toepassingen onder zware omstandigheden. tsb-bescom heeft standaard een groot assortiment impulsgevers van Emeta op voorraad. Daarnaast vertegenwoordigt het bedrijf de impulsgevers van Leonord+Bauer en Fraba Posital.


 

Impulsgevers van Emeta
Impulsgevers van Lenord+Bauer
Impulsgevers van Fraba Posital

Over tsb-bescom
De impulsgever is naar wens te combineren met diverse andere producten waaronder een lagerbok voor de montage van de impulsgever met servoflens, een tandwiel en uiteraard diverse kabels.

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van hoekencoder en impulsgever tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. E-mail ons: via info@tsb-bescom.nl Of bel onze experts onder telefoonnummer (0316) 250 800.