Facebook Googleplus Twitter
tsb - webshop
t 0316 250 800
rss

Incremental Encoder

In het programma van tsb-bescom zijn incremental encoders in vele soorten en maten te vinden. Afhankelijk van de toepassing zijn producten van gerenommeerde fabrikanten als: Lenord + Bauer, MTS Sensor, Fraba Posital, Emeta, en Diegon te selecteren. Naar wens ondersteunt tsb-bescom u bij uw selectieproces.

Deze encoder is ontwikkeld voor het realiseren van nauwkeurige positiebepalingen. Een incremental encoder biedt een eenduidig digitaal signaal bij elk punt van de beweging en vormt hiermee één van de belangrijkste verbindingscomponenten tussen mechanica en besturing. Bij dit soort sensoren wordt de beweging of afgelegde weg vastgesteld door de besturing door eenvoudigweg impulsen te telllen.
 


 

Emeta
Lenord+Bauer
Toerentalsensoren van Lenord+Bauer
Fraba PositalOver tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten over incremental encoders?
Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier of een mail sturen naar info@tsb-bescom.nl. Wij zijn ook bereikbaar op (0316) 250 800.

© t s b - bescom bv -  DisclaimerPrivacy statement