Facebook Googleplus Twitter
tsb - webshop
t 0316 250 800
rss

Incrementele encoder

tsb-bescom heeft een uitgebreid assortiment incrementele encoders van verschillende topmerken. Hoogstaande kwaliteit en in de praktijk bewezen betrouwbaarheid zijn leidend in de keuze van onze producten. Daarom leveren wij uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten als: Lenord + Bauer, MTS Sensor, Fraba Posital, Emeta, en Diegon.

Onze productenportfolio is zeer uitgebreid en bevat naast incrementele encoders ook absolute, rotary, magnetische encoders, sensoren, motion controllers, aandrijvingen en actuators voor alle mogelijke toepassingen.

Incrementele encoder
Voor alle positioneertaken in de machine- en installatiebouw zijn nauwkeurige positiebepalingen noodzakelijk. Encoders zorgen voor een eenduidig digitaal signaal bij elk punt van een beweging. Dankzij het vermogen om elke positie een precieze en eenduidige waarde te geven zijn encoders een van de belangrijkste verbindingscomponenten tussen mechanica en besturing. Bij dit soort sensoren wordt de beweging of afgelegde weg vastgesteld door de besturing door eenvoudigweg impulsen te telllen.
 


 

Emeta
Lenord+Bauer
Toerentalsensoren van Lenord+Bauer
Impulsgevers van Fraba Posital

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Voor meer informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier of een mail sturen naar info@tsb-bescom.nl. Wij zijn ook bereikbaar op (0316) 250 800.
 

© t s b - bescom bv -  DisclaimerPrivacy statement