Facebook Googleplus Twitter
tsb - webshop
t 0316 250 800
rss

SIL3 Encoder

SIL3 encoders van tsb-bescom zijn ontwikkeld voor het realiseren van een hogere procesveiligheid. Bij het Safety Integrity Level (SIL) wordt gekeken naar de directe gevolgen van een gebeurtenis voor medewerkers en wat de kans is dat deze gebeurtenis optreedt. SIL is opgedeeld in vier klassen; voor iedere klasse is speciale apparatuur nodig om de benodigde beschikbaarheid te kunnen garanderen.

Zo zijn SIL3 encoders geschikt voor klasse 3 die de veiligheid voor werknemers en gemeenschap garandeert. Deze encoders dragen dan ook bij aan een beschikbaarheid van de beveiliging die tussen de 99,90 en de 99.99% moet liggen. tsb-bescom biedt diverse SIL3 encoders van topkwaliteit.CAN Safety van Fraba Posital


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment.

Meer informatie?
Wilt u weten over de producten die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.

© t s b - bescom bv -  DisclaimerPrivacy statement