Facebook Googleplus Twitter
tsb - webshop
t 0316 250 800
rss

M65 Speciaalmagneet

M65 Speciaalmagneet
Magneet met 65mm binnendiameter.

MTS Sensor

MTS Sensor Technologie produceert lineaire positiesensoren op basis van het magnetostrictief principe. Als uitvinder van dit product staat de naam MTS garant voor innovatieve technologie die haar concurrenten altijd een stap voor is. De sensoren van MTS worden in een breed scala aan toepassingen ingezet.

Techniek
De MTS sensoren berusten op het magnetostrictieve meetprincipe voor een nauwkeurige contactloze positiemeting. Het wrijvingsloze magneto-mechanische werkingsprincipe garandeert een positiemeting zonder na kalibratie. Met een omvangrijke knowhow van magnetostrictieve effecten en ferromagnetica zet MTS, vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard, de standaard in ontwikkeling en productie van contactloze positiesensoren. 


Toepassingen
De producten van MTS Sensors worden veel toegepast in industriële toepassingen. Een branche hierin waaraan MTS veel sensoren levert is de hydrauliek. Vooral in cilinders zijn MTS sensoren te vinden.  Ook in de metaal-, hout-, verpakkings-, logistiek-, energie- en voedingsbranche worden geregeld MTS producten gebruikt. Door de robuustheid en nauwkeurigheid van MTS sensoren worden ze vaak gekozen voor lineaire positiebepaling en niveaumeting in zwaardere omgevingen of mobiele toepassingen. De sensoren zijn met hoge IP-classificaties en in ATEX uitvoeringen leverbaar.

Download hier informatie over het magnetostrictieve meetprincipe (NL).


Download hier informatie over het magnetostrictieve meetprincipe (DE).

 

© t s b - bescom bv -  DisclaimerPrivacy statement