Facebook Googleplus Twitter
tsb - webshop
t 0316 250 800
rss

Absolute Encoder

In het assortiment van tsb-bescom is een groot aantal absolute encoders van verschillende topmerken opgenomen. Hierbij valt te denken aan fabrikanten als Lenord + Bauer, MTS Sensor en Fraba Posital.
In alle gevallen gaat het niet alleen om hoogstaande kwaliteit maar tevens een in de praktijk bewezen betrouwbaarheid. Naast deze sensoren levert tsb-bescom ook incrementele, roterende en magnetische encoders als ook sensoren, motion controllers, aandrijvingen en actuators voor alle mogelijke toepassingen.

Voor alle positioneertaken in de machine- en installatiebouw zijn nauwkeurige positiebepalingen noodzakelijk. Deze sensoren zorgen voor een eenduidig digitaal signaal bij elk punt van een beweging.

Een belangrijk verschil tussen een absolute encoder en een incrementele uitvoering is het feit dat een absolute encoder altijd in staat is de positie te bepalen. Ook wanneer de machine spanningsloos is geweest. Bij roterende absolute encoders is het bovendien mogelijk een tweede meetsysteem te gebruiken waarmee ook het aantal omwentelingen vanaf de nulpositie is bij te houden; dit zijn de multi-turn uitvoeringen.


 

Fraba Posital
Lenord+Bauer

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van hoeksensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.
 
Meer weten?
Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.

© t s b - bescom bv -  DisclaimerPrivacy statement