Diensten en service 

tsb - bescom biedt naast de perfecte service ook verschillende ondersteunende diensten zoals offshore-coating, bekabeling en programmering. Onze diensten zijn toegespitst op de individuele wensen en eisen van onze klanten.  
 

Offshore-coating
Dankzij de decennialange relatie met de marine en offshorebedrijven weet tsb - bescom als geen ander welke noden en uitdagingen indeze veeleisende omgevingen spelen. Een speciale dienst die tsb - bescom daarom aan deze groep klanten biedt, is het aanbrengen van een extra ‘offshore-coating’ op de vaak al rigide uitgevoerde sensoren. Offshore-coating van tsb - bescom is een extra (optionele) bescherming tegen zoutwater voor de sensoren die we leveren. Deze extra laag beschermt de sensor of encoder tegen vocht en zeezout en verlengt zo aanzienlijk de levenscyclus van het betreffende meetinstrument.


Bekabeling op maat 
Naast een ruim assortiment aan standaardkabels levert tsb - bescom ook kabels die geheel naar wens van de klant worden samengesteld. De klant bepaalt zelf de lengte en het type kabel alsook de uitvoering van de connector. In 2006 is tsb-bescom begonnen met het gestandaardiseerd produceren van kabels. Waar dit eerder als ‘special product’ beschouwd werd, zijn dit in de loop der tijd standaardproducten geworden. De meest gangbare kabels en stekers houdt tsb - bescom op voorraad. Hierdoor kan er flexibel en snel geleverd worden. Alle geproduceerde kabels worden getest op een volautomatisch testsysteem dat de afzonderlijke aders test op juiste verbinding, kortsluiting en sluiting ten opzichte van de behuizing en afscherming.

 

Programmeerservice
Een steeds groter segment van de absolute encoders, impulsgevers, trekdraadencoders en lineaire positiesensoren die tsb - bescom in de markt zet, zijn programmeerbaar. De gebruiker bepaalt hierbij zelf de draairichting, puls aantal, aantal absolute posities, setpoints en/of output van het meetinstrument. Hiermee streven wij naar een maximale flexibiliteit en dus een verhoogde inzet en gebruikersgemak van onze programmeerbare sensoren. tsb - bescom biedt aan de programmering van sensoren die daarvoor in aanmerking komen in eigen huis uit te voeren. De klant geeft vooraf aan hoe men de diverse parameters van zijn meetinstrument ingesteld wilt zien. De vakmensen van tsb - bescom voeren deze vervolgens uit met specialistische programmeerapparatuur. Ten slotte worden de geprogrammeerde sensoren 100% getest.