Inductieve Sensor

Inductieve sensoren zijn bedoeld voor het herkennen van (passerende) metalen objecten. tsb-bescom levert hierin hoogwaardige merken zoals Temposonics en Contrinex. Inductieve sensoren worden vooral gebruikt voor industriële toepassingen zoals machinebouw en automatisering. De drukbestendige sensoren van Temposonics zijn geschikt tot een druk van 500 bar. Omdat ze tevens leverbaar zijn met beschermingsgraad IP67 en IP69K zijn ze zeer geschikt voor hydraulische toepassingen zoals cilinderbouw.
 

Temposonics Inductieve Sensors
Contrinex Inductieve Sensors

De inductieve sensoren zijn voorzien van een N.O. of N.C. uitgang. De sensoren worden voor miniatuur oplossingen toegepast, in extreme omstandigheden en voor lange afstanden. 

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van inductieve sensor tot verstelmotor en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie? 
Wilt u weten over de inductieve sensoren die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl of bel ons op (0316) 250 800.