De EMC-oplossingen van tsb-bescom

EMC staat voor Elektro Magnetische Compatibiliteit en betekent de verdraagzaamheid van elektrische of elektronische producten. De compatibiliteit tussen producten is goed wanneer ze naast elkaar kunnen functioneren zonder verlies van eigenschappen. Ontstaan er problemen? Dan is er een ECM-uitdaging. Een dergelijke uitdaging bestaat altijd uit drie onderdelen, namelijk de stoorbron, een koppelweg en het systeem dat gestoord wordt. Hoe je een EMC-uitdaging voorkomt? Juist hiervoor biedt TSB Bescom diverse EMC-oplossingen. Benieuwd welke oplossingen? Lees dan vooral even verder.


 

Keuze uit EMC-oplossingen

EMC-oplossingen zijn te vinden in EMC-beugels, EMC-kabelbevestiging of EMC-afscherming. Wellicht bent u op zoek naar de heboclip? Al deze manieren om kabelafscherming te bevestigen zijn gewoon op voorraad bij tsb-bescom. Welke EMC-oplossing u nodig heeft, ligt er natuurlijk maar net aan welke uitdaging u heeft. Bij tsb-bescom zijn alle onderdelen voor uw complete EMC-oplossing beschikbaar, hoe u kabelafscherming ook wilt bevestigen of aansluiten. De EMC-oplossingen komen natuurlijk pas tot hun recht als ze op de juiste manier worden gemonteerd. Hierin kunnen de experts van tsb-bescom u van specialistisch advies voorzien. Op die manier weet u zeker dat de aankoop van het gekozen product ook echt gaat leiden tot het gewenste resultaat.

Vraag een vrijblijvende demonstratie

Wanneer u van plan bent zelf uw EMC-oplossing te monteren, is advies geen onnodige luxe. Wij begrijpen dat al die uiteenlopende manieren en onderdelen om wat uitleg vragen. Hiervoor kunt u natuurlijk aankloppen bij tsb-bescom. Wij kunnen u precies vertellen welke oplossingen er voor uw uitdaging geschikt zijn. Heeft u al een aankoop gedaan bij tsb-bescom? Dan adviseren onze specialisten u graag over uw aankoop en de manier waarop u deze kunt installeren. Eerst zien dan zelf aan de slag? Bij ons kunt u online een demo aanvragen. U krijgt een vrijblijvende demonstratie van de EMC-oplossing naar keuze. Voor u zelf uitzoekt hoe de producten gemonteerd moeten worden, kunt u dan de kunst afkijken. Hierbij krijgt u uitleg en tips & tricks. Het scheelt u een hoop tijd en eventuele frustratie. Daarbij kunt u natuurlijk uw bijbehorende vragen stellen. Wilt u weten over de EMC-oplossingen die wij leveren of een specifieke oplossing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: via sales@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.

Over tsb-bescom

Wanneer u toch online aan het bestellen bent, is het aan te raden om ook eens bij de andere producten van tsb-bescom te kijken. Wij leveren u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van Atex sensors tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Daarnaast is tsb-bescom sinds jaar en dag actief in de offshore branche. Bijvoorbeeld door het leveren van RVS-producten met offshore coating, volledig uitgevoerd volgens de ATEX-richtlijn. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met alle plezier u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.