Profibus Sensor

Profibus staat voor Process Field Bus, en betreft een 2-draads industriële datacommunicatiestandaard (veldbus) waarmee automatiseringscomponenten zoals sensoren, actuatoren en controllers informatie uitwisselen. In Europa is het verreweg de meest gebruikte communicatiestandaard en te vinden in onder meer gebouw-, proces- en productieautomatisering.

Profibus sensor
Wanneer sensoren in staat zijn via Profibus te communiceren, spreken we van een Profibus sensor. tsb - bescom heeft in het assortiment verschillende uitvoeringen beschikbaar van onder meer Temposonics en POSITAL. Beide fabrikanten hebben zich in het verleden meer dan ruim bewezen wanneer het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en service.


POSITAL

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.