Delta Motion

tsb - bescom is trotse aanbieder van verschillende motion control systemen, waarbij we een beroep doen op verschillende merken. Delta Motion is daar, naast fabrikanten als POSITAL, Lenord+Bauer en Temposonics, een mooi voorbeeld van. Het merk werd opgericht in de Amerikaanse staat Washington en is al sinds 1982 actief op de markt. Hiermee bekleden we sindsdien een absolute sleutelpositie op het gebied van hydraulische techniek.
 
Wilt u graag weten wat Delta Motion voor u kan betekenen? Op deze pagina vertellen wij u meer over de verschillende motion controllers die onderdeel zijn van ons assortiment.
 
Delta motion controller
 
Neust u wat rond op onze website, dan zult u de naam RMC regelmatig voorbij zien komen. RMC is de Delta motion controller die tsb - bescom aanbiedt, waarbij we onderscheid maken tussen verschillende types. RMC70 is onze meest eenvoudige Delta motion controller, die maar liefst 4 uitbreidingsmogelijkheden kent en 1 of 2 assen-besturing heeft. Wilt u één van onze motion controllers gebruiken die in staat zijn om te communiceren met PLC’s? Overweeg dan de RMC150.
 
Een motion controller waar het u aan niets zal ontbreken, is de RMC200. Dit besturingssysteem is relatief klein, maar beschikt wel over de nodige power. Dit systeem biedt nog meer configuratieopties dan de RMC70 en RMC150.
 
Delta Motion
 
Delta Motion wordt meestal ingezet door bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun fabricageprocessen soepeler te laten verlopen. Deze systemen zijn dusdanig veelzijdig, dat ze over meerdere toepassingen beschikken. Om u inzicht te geven in de verschillende functionaliteiten, hebben we de belangrijkste voor u op een rijtje gezet:
 
Positionering met meerdere assen
Gelijkloopregelingen met meerdere assen
Complexe bewegingen als 6 assen Hexapod e.d.
Curve schijf
Vliegende zaag
Roterend mes
Pers beweging met zowel positie als druk regeling