4-20mA Sensor

Voor het succesvol automatiseren van bewegingen zijn sensoren onmisbaar. tsb-bescom biedt uiteenlopende soorten met verschillende uitgangen waaronder de 4-20mA sensoren. Deze sensoren meten een specifieke grootheid en zetten de waarde om in een stroomsignaal tussen de 4 en 20 mA.

Bekende merken in het assortiment van tsb-bescom die 4-20mA sensoren leveren zijn Temposonics en POSITAL. Beide firma’s hebben zich in het verleden ruimschoots bewezen op het vlak van kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en service.


 

POSITAL
Temposonics

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over encoders of impulsgevers die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: via info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.