4-20mA Sensor

Voor het succesvol automatiseren van bewegingen zijn sensoren onmisbaar. tsb-bescom biedt uiteenlopende soorten met verschillende uitgangen waaronder de 4-20mA sensoren. Deze sensoren meten een specifieke grootheid en zetten de waarde om in een stroomsignaal tussen de 4 en 20 mA.

Bekende merken in het assortiment van tsb-bescom die 4-20mA sensoren leveren zijn MTS en Fraba Posital. Beide firma’s hebben zich in het verleden ruimschoots bewezen op het vlak van kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en service.


 

Fraba posital
MTS sensor

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over encoders of impulsgevers die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: via info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.