Profibus Encoder

tsb - bescom is een bewezen specialist in het aanbieden en leveren van hoog kwalitatieve sensoren. In het uitgebreide programma zijn onder meer Profibus encoders opgenomen van fabrikanten als POSITAL en Temposonics. Door de Profibus interface zijn deze sensoren in staat om de positiegegevens die in het veld worden gegenereerd snel en betrouwbaar over te dragen aan een besturing op een andere locatie.

Evenals alle andere encoders zijn ook Profibus encoders geschikt voor alle positioneertaken in de machine- en installatiebouw.POSITAL

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.