Absolute magnetic encoder

Het assortiment van tsb-bescom omvat onder meer absolute magnetic encoders. Deze absolute magnetic encoders maken gebruik van magneetveldsensoren voor het meten van posities. Door het werkingsprincipe zijn de absolute magnetic encoders onder meer geschikt voor toepassing in ruwe omgevingen waar vocht, vuil, schokken en temperatuurveranderingen voorkomen.

Eén van de toeleveranciers van absolute magnetic encoders is Temposonics. Deze lineaire positiesensoren op basis van het magnetostrictieve principe worden toegepast in een breed scala van branches. Van hydraulische systemen in het Panamakanaal tot aan raceauto’s en van niveaumetingen in vloeistoffen tot aan pick and place machines. Daarnaast leveren wij een groot aantal roterende encoders.

 

POSITAL
Temposonics

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over sensoren of impulsgevers die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: via info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.