Temposonics

tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van hoekencoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken vormen ons assortiment. Eén van deze topmerken is Temposonics. Dit bedrijf produceert lineaire positiesensoren op basis van het magnetostrictief principe.


Sensoren van Temposonics

Als uitvinder van dit product staat de naam Temposonics garant voor innovatieve technologie die haar concurrenten altijd een stap voor is. De producten van Temposonics worden toegepast in een breed scala van branches. Van hydraulische systemen in het Panamakanaal tot aan raceauto’s en van niveaumeting in vloeistoffen tot aan pick and place machines.

Download hier informatie over het magnetostrictieve meetprincipe.

 

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het nauwkeurige en contactloze meetprincipe dat Temposonics toepast, neemt u dan contact op met tsb-bescom. Dit kan zowel telefonisch (0316) 250 800 als per e-mail: info@tsb-bescom.nl. Uiteraard kunt u de producten van Temposonics ook op de website ww.tsb-bescom.nl bekijken.