Offshore Encoder

Sinds jaar en dag is tsb - bescom actief in de offshore branche. De componenten die we leveren zijn bestand tegen de zware omstandigheden op zee zoals sterk wisselende temperaturen, zand, wind en zeewater. De producten zijn meestal van RVS en kunnen voorzien worden van een offshore coating of uitgevoerd worden volgens de ATEX richtlijn. Tot IP69K zijn er producten leverbaar.


Encoders van POSITAL


De sensoren van de partners van tsb - bescom, zoals POSITAL en Lenord+Bauer, worden wereldwijd ingezet in bijvoorbeeld onderwaterrobots (ROV’s), baggerschepen, sleepboten, drijvende bokken, boorinstallaties en onderzeeërs. tsb-bescom adviseert u graag over oplossingen voor de offshore branche. Ook kunt u zich altijd vrijblijvend oriënteren op onze website en webshop.

Over tsb-bescom 
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van inclinometer tot offshore encoder en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment.

Meer informatie? 
Wilt u weten over de offshore sensoren die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.