Profinet Sensor

Speciaal voor toepassing in de open en standaard Realtime Ethernet-oplossing Profinet, biedt tsb-bescom verschillende Profinet sensoren. Deze sensoren worden ontwikkeld en geproduceerd door gerenommeerde bedrijven zoals POSITAL en Lenord+Bauer.

Toepassingen van Profinet sensoren zijn onder meer te vinden in machines die ongeschikt zijn voor Profibus. Bijvoorbeeld machines binnen de semi-conductor industrie en de spuitgietindustrie. Daarnaast worden ze veelal gebruikt in combinatie met TCP/IP waarmee Profinet volledig compatibel is. De Profinet sensoren passen derhalve in een toekomstgerichte netwerkoplossing waarmee gebruikers hun bedrijfsvoering efficiënter en effectiever kunnen maken.

Profinet Sensor POSITAL roterend lineaire Profinet Sensor van MTS
Roterende Profinet Encoder van POSITAL Lineaire Profinet Meetstaven van Temposonics


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.