Naderingsschakelaars

Een naderingsschakelaar is een sensor die in- of uitschakelt wanneer een voorwerp of machineonderdeel in het detectiegebied komt. Daarbij is er geen fysiek contact met de sensor. In het detectiegebied van een naderingsschakelaar heerst een bepaald stralingsveld; afhankelijk van de aard van dit veld spreken we van inductieve, capacitieve, optische of ultrasone naderingsschakelaars

tsb-bescom levert inductieve en foto-elektrische naderingsschakelaars van MTS en Contrinex. De componenten zijn beschikbaar met een N.O. of N.C. uitgang en een M12 connector en worden onder meer toegepast in miniatuur oplossingen, extreme omstandigheden en voor lange afstanden. Omdat de MTS sensoren tevens bestand zijn tegen een druk tot 500 bar en leverbaar in de beschermingsklasses IP67 en IP69K zijn ze bijzonder geschikt voor hydraulische toepassingen. Hierbij kan gedacht worden aan inbouw in cilinders.

MTS Naderingsschakelaars
Contrinex Naderingsschakelaars

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van naderingsschakelaar tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de naderingsschakelaars die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.