SSI Counter

Display counters worden gebruikt voor het duidelijk en eenduidig weergeven van meetwaarden; bijvoorbeeld met betrekking tot snelheid of positie. tsb-bescom biedt verschillende display counters uit een compleet en volledig assortiment. Eén van de counters is de zogenaamde SSI counter die in het programma is opgenomen onder de naam AP21. Deze uitvoering voorziet in een SSI sensoringang, twee digitale ingangen en optioneel vier digitale uitgangen. Daarnaast is er bij deze SSI counter van Diegon een optionele analoge uitgang mogelijk.

De veelzijdig toepasbare SSI counters zijn geschikt voor alle SSI-sensoren en bieden tevens de mogelijkheid om schakelpunten of een preset in te stellen. Het programmeren van de SSI counters gebeurt door middel van fronttoetsen of met behulp van het PC programma DST2. Overige technische specificaties van de SSI counters: de frontafmetingen bedragen 96 x 48 mm, de cijferhoogte 10 mm.Displays van Diegon


Meer weten?
Wilt u meer weten over deze SSI counters van tsb-bescom? Neem dan telefonisch contact op via (0316) 250 800 of stuur een mail naar: info@tsb-bescom.nl.