Display Counter

Om verschillende grootheden, bijvoorbeeld snelheid of positie, weer te geven, is gebruik te maken van een zogenaamde display counter. tsb-bescom biedt dergelijke display counters onder meer van het merk Diegon. In het programma bevindt zich bijvoorbeeld de AP20 display counter met incrementele sensoringang die met behulp van fronttoetsen te programmeren is of naar wens via het PC programma DST2.
Een ander type is de AP40 display controller. Het gaat hierom een veelzijdig toepasbare en snelle teller die zowel snelheden als posities toont. Daarnaast is de display counter ook te gebruiken voor toerentalbewaking. Naar wens zijn schakelpunten en een preset in te stellen.
Indien nodig helpen de technische specialisten van tsb-bescom u met het selecteren van de juistendisplay counter voor uw specifieke toepassing.Diegon


Over tsb-bescom 
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de mogelijkheden deze componenten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.