SeGMo-Systeem

De productiefaciliteiten van tegenwoordig hebben steeds strengere eisen. Er zijn talloze variaties in industriële producten, waardoor het steeds belangrijker wordt dat alle systemen naar behoren werken. Het kost anders te veel tijd om te moeten wisselen en het aanpassen van de machines. Dit geldt vooral wanneer het om kleinere aantallen gaat, waardoor dit wisselen en aanpassen te vaak voorkomt. Hier weten wij een oplossing voor, namelijk het SeGMo-System. Wij vertellen u er meer over op deze pagina, dus lees gerust eens verder.

Download hier de productflyer.

Wat is het SeGMo-System?

Dit innovatieve positioneersysteem biedt een complete systeemoplossing voor de efficiënte en flexibele integratie van positioneeraandrijvingen in moderne productie-installaties. Hierbij kost het een stuk minder tijd om de machine opnieuw te installeren en wordt de integratie van formatversnellingen vergemakkelijkt. Dit SeGMo-System bestaat uit verschillende componenten, zoals SeGMo’s, de SeGMo-Box, voeding 24V DC en SeGMo-connect. Het SeGMo-System biedt een uitstekende herhaalnauwkeurigheid, zodat instelfouten worden gereduceerd. Het rendement hiervan wordt dus verhoogd, waardoor dit een enorme aanrader is om dit systeem te gaan gebruiken.

De voordelen van het SeGMo-System

Het SeGMo-System brengt natuurlijk ook voordelen met zich mee. Wij sommen ze hier voor u op:

  • Het beschikt over een hybride kabel of een stekkeraansluiting
  • Geïntegreerde joystick voor eenvoudige inbedrijfstelling
  • De werking is erg betrouwbaar doordat belangrijke systeemparameters worden gemonitord
  • Het systeem is direct bedrijfsklaar vanwege de absolute multiturn encoder
  • Onderhoudsvrij door unieke smering
  • De behuizing beschikt over roestvrijstaal of aluminium
  • Beschermingsgraad IP67
  • Genoeg redenen om over te stappen op het SeGMo-System om hoger rendement te behalen.

Meer informatie over het SeGMo-System?

Wilt u meer informatie ontvangen over het SeGMo-System? Onze specialisten voorzien u graag van alle benodigde informatie. U kunt uw vragen stellen per mail of bel ons gerust even op. Wilt u graag teruggebeld worden door één van onze specialisten? Laat dan uw naam en telefoon achter via onze website en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Wij staan graag voor u klaar. Daarnaast mag u natuurlijk ook altijd langskomen in Duiven.