Nokkenschakelaar

Een schakelaar die in de hedendaagse techniek veel wordt toegepast is de nokkenschakelaar. tsb-bescom levert diverse elektronische nokkenschakelaars in de vorm van een encoder met electronische nokken of in de vorm van een digitale electronische nokkencontroller van Diegon.

Deze nokkenschakelaars in encoder vorm kunnen maximaal acht nokken bevatten en zetten encodersignalen om in elektronische nokken. De acht programmeerbare nokken zijn door machinebouwers te gebruiken om eenvoudig posities kunnen bepalen en deze te gebruiken voor het aansturen van de bewegingen. De nokkencontrollers van Diegon kunnen maximaal 40 volledig programmeerbare nokken bevatten.Nokkenschakelaars van Diegon


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van nokkenschakelaar tot verstelmotor en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de nokkenschakelaars die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.