Ethernet Encoders

Ethernet (IEEE 802.3) is een netwerkstandaard waarmee computers in een LAN met elkaar communiceren. Tegenwoordig wordt ethernet ook in het WAN van internetproviders gebruikt. Bovenop de Ethernetlaag draaien protocollen, waarvan TCP/IP het bekendste en meest gebruikte is.

Ethernet encoders
Wanneer encoders in staat zijn via Ethernet te communiceren, spreken we van Ethernet encoders. In het productenprogramma van tsb-bescom zijn verschillende Ethernet encoders beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten die zich in het verleden ruim hebben bewezen op het vlak van kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Onder andere Fraba Posital levert deze Ethernet encoders die gebruik maken van het IP protocol.Ethernet Encoders van Fraba

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van Ethernet encoders tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over Ethernet encoders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.