Teller Display

Teller displays zijn te gebruiken voor het weergeven van uiteenlopende grootheden. tsb-bescom biedt teller displays van onder andere Diegon. De AP20 teller bijvoorbeeld is een snelle en veelzijdig toepasbare teller display die zowel snelheden als posities zichtbaar kan maken. Daarnaast is de teller display ook te gebruiken voor toerentalbewaking. Naar wens zijn schakelpunten en een preset in te stellen.
De AP20 teller display met incrementele sensoringang is met behulp van fronttoetsen te programmeren of via het PC programma DST2. Indien nodig helpen de technische specialisten van tsb-bescom u met het selecteren van de juiste teller display voor uw specifieke toepassing.Diegon


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.