CANbus Sensor

Canbus sensoren zijn geschikt om te communiceren via het zogenaamde CAN-bus systeem. CAN staat voor: Controller Area Network en is een standaard voor een seriële databus. Kenmerkend voor deze standaard is dat hij speciaal is ontwikkeld voor omgevingen met veel elektromagnetische storingen. Een canbus sensor is daarom per definitie geschikt voor toepassing in dergelijke omgevingen. Daarbij is een canbus sensor in staat om realtime te communiceren met een snelheid tot 1 Mbit/s.

Canbus sensoren van tsb - bescom
tsb-bescom biedt verschillende Canbus sensoren van fabrikanten die zich inmiddels hebben bewezen op het vlak van onder meer service, technische ondersteuning en uiteraard productkwaliteit.


 

POSITAL
Lenord+Bauer
Temposonics

Over tsb - bescom
tsb - bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over Canbus sensoren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.