Speed Display

De display controllers en aanwijsinstrumenten zijn het verlengde van de sensoren en visualiseren de metingen. Het zijn dan ook deze componenten die het eenvoudiger maken om de gegevens van de sensoren te bewaken en te verwerken of te converteren naar de andere signaalvormen. Tsb-bescom levert uiteenlopende displays waaronder de speed displays of snelheidsdisplays.


Diegon 


Zoals de naam al doet vermoeden geven deze speed displays onder meer de snelheid weer die wordt opgemeten door één van onze digitale snelheidsmeters. De speed displays zijn onder andere afkomstig van het merk Diegon. Dit merk is een product van ons zusterbedrijf tsb - systemen. De producten – waaronder de speed displays – zijn in eigen huis ontwikkeld en ontstaan uit behoefte van onze afnemers.

De technische specificaties van onze speed displays zijn beschikbaar op onze website www.tsb-bescom.nl. Uiteraard is het ook mogelijk contact op te nemen met onze specialisten die alle kennis hebben over de mogelijkheden en toepassingen van onze speed displays. Neem hiervoor contact op per e-mail via info@tsb-bescom.nl of per telefoon (0316) 250 800.