Eindschakelaar

tsb-bescom heeft een aantal eindschakelaars in haar assortiment. Deze eindschakelaars zijn van de merken Temposonics en Contrinex. De eindschakelaars hebben een N.O. of N.C. uitgang en worden vaak toegepast voor miniatuur oplossingen, in extreme omstandigheden en voor lange afstanden. De Temposonics sensoren zijn drukbestendig tot 500 bar en worden daarom vaak in hydrauliek, zoals cilinderbouw, toegepast. Eindschakelaars detecteren een voorbijgaand object. Ze worden ook wel naderingsschakelaars genoemd.
 

Temposonics Eindschakelaars
Contrinex Eindschakelaars

Typische toepassingsgebieden van eindschakelaars zijn machine- en installatiebouw, procesautomatisering, de automobiel industrie, interne logistiek, de verpakkingsindustrie en de papier- en printindustrie.

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van eindschakelaar tot verstelmotor en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie? 
Wilt u weten over de eindschakelaars die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl of bel ons op (0316) 250 800.