Motion Control

Motion control is het gecontroleerd verplaatsen van een object naar een bepaalde positie. Om dit te realiseren zijn grootheden als snelheid, versnelling of vertraging en positie van belang. De bijbehorende motion controller is de benodigde besturing die zijn commando’s onder meer baseert op de huidige en ingegeven positie.
Op het vlak van motion control biedt tsb-bescom onder meer PLC's, motion controllers en veldbusmodulen evenals displays en verschillende soorten tellers.Om posities nauwkeurig en snel te meten en beschikbaar te stellen aan de besturing, voorziet het productenprogramma tevens in een groot aantal sensoren en encoders.Motion Control van Lenord+Bauer
Verstelaandrijvingen van Lenord+Bauer


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van servosysteem en display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de motion control systemen die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.