Bitparallel Encoder

POSITAL is een belangrijke vertegenwoordiging van tsb-bescom en marktleider in Europa op het gebied van absolute encoders (absolute codegevers). In het uitgebreide programma zijn onder meer de Optocode OCD bitparallel absolute hoekencoders opgenomen. Deze bitparallel encoders worden toegepast in onder andere windenergie installaties, bij positioneertaken in slijpapplicaties, constructie machines (van boormachines tot betonpompen) en flexibele oplossingen.
De OCD bitparallel encoders hebben een maximale resolutie per omwenteling tot 16 bit (65536 stappen) en functioneren binnen een temperatuurbereik van -40 tot 85 °C. Verder beschikken ze over beschermingsklasse IP65 (aan de flens IP66). De bitparallel uitvoeringen zijn beschikbaar in zowel een holle als een volle as uitvoering en naar wens ook in roestvaststaal. Tot slot zijn de bitparallel encoders UL gecertificeerd en direct via I/O op de besturing aan te sluiten.



POSITAL


Meer weten?
Via www.tsb-bescom.nl kunt u alle technische specificaties van de bitparallel encoders van POSITAL bekijken. Heeft u nog vragen of kunt u ondersteuning gebruiken? Neem dan contact per telefoon (0316) 250 800 of e-mail: info@tsb-bescom.nl.