Motion Controllers

Motion controllers vormen een onmisbare schakel in motion control systemen. Geen motion control systeem zal namelijk werken als er geen motion controller omhanden is. Binnen een motion control systeem worden objecten van de ene naar de andere positie verplaatst. De onderdelen die dit proces in goede banen leiden, heten motion controllers.
 
Deze bepalen de snelheid, versnelling, en de weg die het object aflegt. In het assortiment van tsb - bescom, specialist in positiemetingen en motion control, treft u verschillende motion controllers van verschillende leveranciers. Neem nu een kijkje in ons aanbod!
 
Besturing hydraulische cilinders
 
De besturing van hydraulische cilinders wordt zoals gezegd geregeld door motion controllers. Veel controllers die dit proces verzorgen, beschikken over een ingebouwde PLC functionaliteit. Het mooie aan PLC-motion controllers is dat ze in feite voor ieder systeem gebruikt kunnen worden. Zo worden PLC-motion controllers regelmatig geïmplementeerd bij industriële machines.
 
CNC techniek
 
Naast een ingebouwde PLC functionaliteit, zijn er ook een aantal motion controllers die een beroep doen op CNC techniek, dat een afkorting is van Computer Numerical Control. CNC techniek is een geavanceerde technologie, die ervoor zorgt dat er op gemakkelijke wijze gaten gemaakt kunnen worden in moeilijk bewerkbare grondstoffen als hout en metaal. Hierdoor is de motion controller niet alleen een apparaat dat het productieproces gestroomlijnd laat verlopen, maar ook een schakel die voor efficiëntie en andere functionaliteiten zorgt.
 
Meer assen besturing hydraulische cilinders
 
tsb - bescom biedt ook motion controllers aan die geschikt zijn voor hydraulische cilinders met meer assen besturing. Wij werken onder meer samen met Lenord+Bauer, een Duitse producent die zowel gespecialiseerd is in motion controllers als geavanceerde sensoren. Al sinds het begin van de jaren zeventig is dit bedrijf een betrouwbare partner van tsb - bescom.
 
tsb - bescom
 
Overweegt u om een motion controller te kopen bij tsb - bescom, maar weet u nog niet zo goed welk besturingssysteem bij u past? Onze specialisten staan iedere werkdag voor u klaar en kunnen u alles vertellen over motion control. Neem gerust contact met ons op!


 

Motion Control van Lenord+Bauer
Verstelaandrijvingen van Lenord+Bauer


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van servosysteem en display tot motion controllers. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de motion controllers die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.