Motion Controllers

Binnen een motion control systeem worden objecten naar een bepaalde positie verplaatst. De bijbehorende regelingen – de motion controllers – bepalen hierbij de snelheid, versnelling en de weg die het object aflegt. Specialist in positiemetingen en motion control tsb-bescom biedt verschillende motion controllers van diverse leveranciers.

Onder meer de Duitse producent Lenord + Bauer is gespecialiseerd in zowel technologisch geavanceerde sensoren als motion controllers. Het bedrijf legt grote nadruk op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de geleverde producten. Als sinds 1973 levert het bedrijf motion controllers aan tsb-bescom.Motion Control van Lenord+Bauer
Verstelaandrijvingen van Lenord+Bauer


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van servosysteem en display tot motion controllers. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de motion controllers die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.