Lineaire Potentiometer

Lineaire potentiometers – of ook wel lineaire potmeters genoemd – werden vroeger veelal toegepast in volumeregelingen van geluidsinstallatie. Inmiddels zijn deze verouderde lineaire potentiometers, die werkten met mechanische componenten en weerstanden, vervangen door elektronische oplossingen die contactloos werken.

tsb-bescom biedt van Temposonics bijvoorbeeld lineaire potentiometers met analoge outputs. Tevens zijn in dit programma roterende potentiometers opgenomen. De lineaire potentiometers zijn opgenomen in een industriële behuizing en in de machinebouw te gebruiken voor het nauwkeurig bepalen van posities.


Lineaire contactloze potentiometers van Temposonics
 

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van lineaire potentiometer tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de lineaire potentiometers of impulsgevers die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.