Absolute multiturn encoder

In het assortiment van tsb-bescom is een groot aantal absolute encoders van verschillende topmerken opgenomen. Hierbij valt te denken aan fabrikanten als Lenord + Bauer, Temposonics en POSITAL Onder deze absolute encoders bevinden zich ook de zogenaamde absolute multi turn encoders. Deze absolute multi turn encoders stellen zowel de aspositie vast maar houden tevens het aantal omwentelingen bij vanaf nulpositie. Hiervoor maken zij gebruik van een tweede meetsysteem. Dit tweede meetsysteem onderscheidt de absolute multi turn encoders van de single turn uitvoeringen die uitsluitend de aspositie kunnen meten.
De absolute multi turn encoders van tsb bescom zijn geschikt voor het uitvoeren van (zeer) nauwkeurige positiemetingen en worden derhalve onder meer toegepast in de machine- en installatiebouw.


 

POSITAL

Heeft u een absolute multiturn encoder nodig, neem dan contact op met tsb-bescom. Dit is mogelijk via de website www.tsb-bescom.nl of per mail: info@tsb-bescom.nl. Uiteraard kunt u ook gewoon bellen via (0316) 250 800.