Positiesensor

Bent u op zoek naar een positiesensor? tsb-bescom importeert sinds jaar en dag positiesensoren, besturingssystemen en aandrijvingen. Door onze ruime ervaring vindt u bij ons altijd een geschikte positiesensoren. De positiesensoren uit ons aanbod zijn afkomstig van gerenommeerde producenten als Temposonics en POSITAL. U ontdekt de verschillende varianten op deze pagina.

Positiesensor uit ons assortiment

In het assortiment van tsb-bescom is een groot aantal positiesensoren van verschillende topmerken opgenomen. Zoals hierboven kort benoemd kunt u hierbij denken aan de producenten Temposonics en POSITAL. In beide gevallen gaat het niet alleen om hoogstaande kwaliteit, maar tevens een in de praktijk bewezen betrouwbaarheid.

Temposonics produceert lineaire positiesensoren op basis van het magnetostrictief principe. Als uitvinder van dit product staat de naam Temposonics garant voor innovatieve technologie die haar concurrenten altijd een stap voor is. POSITAL is een Duitse ontwerper. De snelheid- en positiesensoren van POSITAL zijn zeer nauwkeurig en voorzien van de modernste technologie. De roterende positiesensoren meten op basis van magnetisme of optica.

 

Positiesensor MTS Sensors Positiesensor POSITAL
Positiesensoren van Temposonics Positiesensoren van POSITAL

 

tsb-bescom denkt met u mee

tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de meest geschikte technische oplossingen voor uw machines en besturingen. Als u bestelt gaat dit altijd via een veilig verbinding. U kunt direct een afleverlocatie en desgewenst ook een contactpersoon opgeven. Na elke order volgt een digitale orderbevestiging. Hierdoor weet u altijd wat u kunt verwachten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één bepaalde positiesensor? Neem bij vragen gerust contact op met onze vakspecialisten. Onze experts zijn telefonisch te bereiken via het telefoonnummer: (0316) 250 800 of via de mail naar info@tsb-bescom.nl. Wij staan u graag te woord om antwoord te geven op al uw vragen. Hierdoor kunt u een wel overwogen keuze maken tussen de positiesensoren. U bent ook van harte welkom bij het bezoekadres van tsb-bescom in Duiven!