Positiesensor

tsb-bescom importeert sinds jaar en dag positiesensoren, besturingssystemen en aandrijvingen. De positiesensoren zijn afkomstig van producenten als MTS Sensors en POSITAL Fraba. MTS Sensors produceert lineaire positiesensoren op basis van het magnetostrictief principe. Als uitvinder van dit product staat de naam MTS garant voor innovatieve technologie die haar concurrenten altijd een stap voor is.
De snelheid- en positiesensoren van POSITAL Fraba zijn zeer nauwkeurig en voorzien van de modernste technologie. De roterende positiesensoren meten op basis van magnetisme of optica.

 

Positiesensor MTS Sensors Positiesensor POSITAL
Positiesensoren van MTS Sensors Positiesensoren van POSITALOver tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de mogelijkheden van tsb-bescom? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800