Rotation Sensor

Rotation sensoren worden gebruikt voor het meten van toerentallen in uiteenlopende toepassingen. tsb-bescom biedt onder meer rotation sensoren van Lenord + Bauer. In de GEL247 serie zijn bijvoorbeeld rotation sensoren opgenomen voor binnen- en buitengebruik. Toepassingen zijn te vinden in onder meer roltrappen, hydrauliekpompen, speciale voertuigen en positiesturing binnen machines.
Verder zijn de rotation sensoren te gebruiken voor het contactloos meten van roterende bewegingen in bijvoorbeeld motoren ten behoeve van ABS of tractiecontrole. Lenord + Bauer biedt daarnaast nog vele ander uitvoeringen van rotation sensoren voor onder meer het aftasten van elektrisch geleidende tandwielen.


 

Emeta
Lenord+Bauer

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; Encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.