Absolute Sensor

Voor alle positioneertaken in de machine- en installatiebouw zijn nauwkeurige positiebepalingen noodzakelijk. Absolute sensoren zorgen voor een eenduidig digitaal signaal bij elk punt van een beweging.
Een belangrijk verschil tussen deze en een incrementele uitvoering is het feit dat een absolute sensor altijd in staat is de positie te bepalen. Ook wanneer de machine spanningsloos is geweest.

In het assortiment van tsb-bescom is een groot aantal absolute sensoren van verschillende topmerken opgenomen. Hierbij valt te denken aan fabrikanten als Lenord+Bauer, Temposonics en POSITAL. In alle gevallen gaat het niet alleen om hoogstaande kwaliteit maar tevens een in de praktijk bewezen betrouwbaarheid. Naast deze sensoren levert tsb-bescom ook incrementele encoders, roterende encoders, magnetische encoders, motion controllers, aandrijvingen en actuators voor alle mogelijke toepassingen.


 

POSITAL
Temposonics


Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van encoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over encoders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.