Nabijheidssensor

Nabijheidssensoren detecteren (voorbijgaande) objecten. Ze worden toegepast in bijvoorbeeld machinebouw en hydrauliek. In het assortiment van tsb-bescom zijn nabijheidssensoren leverbaar van Temposonics en Contrinex. Deze sensoren hebben een N.O. of N.C. uitgang en worden aangesloten met een M12 connector. De sensoren van Temposonics zijn drukbestendig tot 500 bar en leverbaar met beschermingsgraad IP67 en IP69K waardoor deze sensoren specifiek geschikt zijn voor sensorbouw. Vaak worden ze geleverd in combinatie met een lineaire positiesensor van Temposonics
 

Temposonics Nabijheidssensors
Contrinex Nabijheidssensors

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van nabijheidssensor tot verstelmotor en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie? 
Wilt u weten over de nabijheidssensoren die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl of bel ons op (0316) 250 800.