Pulsteller

Voor het succesvol automatiseren van bewegingen levert tsb-bescom onder meer de pulstellers van het merk Diegon. Deze producten van ons zusterbedrijf tsb - systemen zijn in eigen huis ontwikkeld en ontstaan uit behoefte van onze afnemers.
Zoals de naam al doet vermoeden tellen puls tellers het aantal pulsen dat zij ontvangen en zetten deze informatie om naar bijvoorbeeld een snelheid, toerental of positie.Diegon Displays


Eén van de pulstellers uit het assortiment is de AP20. Een snelle en veelzijdig toepasbare pulsteller die zowel posities als snelheden kan weergeven en daarnaast ook de mogelijkheid biedt voor het instellen van schakelpunten of een preset. Daarnaast zijn te gebruiken voor het bewaken van een toerental. Het programmeren van de Diegon pulsteller gebeurt met behulp van fronttoetsen of via het PC programma DST2.

Hoe kies ik de beste pulsteller?
Om voor uw specifieke toepassing de juiste pulsteller te selecteren, neemt u contact op met tsb-bescom. Dit kan via de website www.tsb-bescom.nl, per mail: info@tsb-bescom.nl of telefonisch via (0316) 250 800.