SSI Encoders: direct uit voorraad leverbaar bij tsb-bescom

tsb - bescom levert verschillende SSI encoders uit eigen voorraad. SSI staat voor 'Synchronous Serial Interface' en is ontwikkeld voor absolute sensoren. Kenmerkend hierbij is dat de data-transmissie tussen de encoder en de controller wordt gesynchroniseerd aan de hand van het kloksignaal van de controller. Afhankelijk van de transmissieafstand bieden deze encoders baudrates tot 1,5 MHz.

 
  • Klik hier voor voorraad lineaire Temposonics sensoren met SSI-output.


tsb-bescom biedt verschillende roterende SSI-encoders van onder andere POSITAL en Emeta. Wanneer u zoekt naar een lineaire absolute encoder met SSI-output dan biedt tsb-bescom de meetstaven van MTemposonics. Al deze encoders zijn beschikbaar met diverse gemonteerde kabels en geschikt voor toepassingen in een breed temperatuurbereik.
 

SSI Encoder POSITAL   Lineaire SSI Encoder MTS Sensors
SSI encoders
POSITAL

 
SSI meetstaven
Temposonics


De SSI encoders van tsb-bescom komen in heavy duty of standaard uitvoering, met off-shore coating (optioneel) of in IP69K uitvoering (optioneel).

>> Vraag een engineer van tsb-bescom of en welke SSI encoder de juiste keuze is voor uw positioneringsuitdaging!

 

Over tsb - bescom

tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail.