Onderneming

Van het optillen van containers in havens, het monitoren van treinwielen tot aan baggerwerkzaamheden in Dubai: de hoogwaardige technologische producten van tsb - bescom worden wereldwijd ingezet bij bijzondere en precieze werkzaamheden.

Als importeur van gerenommeerde merken als Lenord+Bauer, MTS Sensors en POSITAL Fraba garanderen wij kwaliteit, know-how, betrouwbaarheid en degelijkheid. Onze producten zijn berekend op zwaar werk onder de meest extreme omstandigheden (klimaat, vocht, vuil, vibratie en schokken).

Oplossingsgerichte en innovatieve dienstverlening 

tsb - bescom is meer dan enkel een importeur van technische componenten. Machinebouw vraagt om innovatieve oplossingen. Onze medewerkers hebben de technische know-how om met u mee te denken. Dit vraagt meer dan denken in vaste patronen. Met logisch denken kom je van A naar B. Met creativiteit kom je echter overal.

Rechterhand van de klant

tsb-bescom wilt het verlengstuk van de klant naar de fabrikant zijn. We hebben uitstekende relaties met onze leveranciers, maar we spreken namens onze afnemers. Wij bewaken voor u de levertijden en de kwaliteit.