Onderneming

Van het optillen van containers in havens en het monitoren van treinwielen tot baggerwerkzaamheden in Dubai: de hoogwaardige technologische producten van tsb-bescom worden wereldwijd ingezet bij bijzondere en precieze werkzaamheden.

Als importeur van gerenommeerde merken als Lenord+Bauer, Temposonics en POSITAL garanderen wij kwaliteit, know how, betrouwbaarheid en degelijkheid. Onze producten zijn berekend op zwaar werk onder de meest extreme omstandigheden (klimaat, vocht, vuil, vibratie en schokken).

Oplossingsgerichte en innovatieve dienstverlening 

tsb-bescom is meer dan enkel een importeur van technische componenten. Machinebouw vraagt om innovatieve oplossingen. Onze medewerkers hebben de technische know how om met u mee te denken. Dit vraagt meer dan denken in vaste patronen. Met logisch denken kom je van A naar B. Met creativiteit kom je overal.

Rechterhand van de klant

tsb-bescom wilt het verlengstuk van de klant naar de fabrikant zijn. We hebben uitstekende relaties met onze leveranciers, maar we spreken namens onze afnemers. Wij bewaken voor u de levertijden en de kwaliteit.