Encoders van tsb-bescom

tsb-bescom biedt een programma encoders in zowel absolute als incrementele uitvoering. Gerenommeerde vertegenwoordigingen in dit kader zijn onder meer Lenord + Bauer, Temposonics, POSITAL en Emeta. Deze bedrijven hebben zich in de praktijk bewezen en leveren uitsluitend hoogstaande kwaliteit met een bewezen betrouwbaarheid. Het assortiment encoders omvat onder meer incrementele encoders, absolute encoders, roterende encoders, magnetische encoders, sensoren, motion controllers, aandrijvingen en actuators voor alle mogelijke toepassingen.

Encoder
Voor alle positioneertaken in de machine- en installatiebouw zijn nauwkeurige positiebepalingen noodzakelijk. Encoders (of pulsgevers) zorgen voor een eenduidig digitaal signaal bij elk punt van een beweging. Hiertoe genereren de encoders pulsen wanneer een as verdraait of een translatieas beweegt. Deze pulsen worden geteld en omgezet naar een rotatiehoek of een translatie-afstand. Door toepassing van twee pulstreinen die 90° in fase zijn verschoven, is het tevens mogelijk de richting van de beweging af te leiden.


 

Encoders van POSITAL
Encoders van Lenord+Bauer
Encoders Emeta

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van hoekencoder tot servosysteem en van display tot motion controller. Wij voeren alleen de beste merken in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over absolute encoders? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze experts zijn te bereiken onder telefoonnummer: (0316) 250 800. Of via e-mail