Atex Encoder

In explosiegevaarlijke zones moet worden voorkomen dat een explosiegevaarlijk mengsel wordt ontstoken. Componenten als encoders vormen potentiële ontstekingsbronnen. Alvorens zij mogen worden toegepast in een explosiegevaarlijk gebied moeten zij derhalve eerst worden gecertificeerd conform ATEX. tsb-bescom heeft diverse atex encoders in het programma.

Onder meer Temposonics voorziet in atex sensoren voor categorie 3. Deze zijn toe te passen in zone 2 (gas) en zone 22 (stof) en uit te voeren met verschillende uitgangen waaronder SSI, CANbus en analoog.

 

Roterend
Temposonics sensor in HPH behuizing 
Temposonics sensor 3D/3G

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: via info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.