Standmelder

In het uitgebreide programma van tsb-bescom zijn onder meer standmelders van Temposonics opgenomen. Standmelders zijn te gebruiken om de slag van een pneumatische of hydraulische cilinder terug te melden of bijvoorbeeld het beweegbare deel van een sluis. Hiermee vormen standmelders een belangrijke schakel in het nauwkeurig aansturen van specifieke bewegingen.
De standmelders van tsb-bescom zijn – evenals alle andere producten uit het programma – van hoge kwaliteit en ontwikkeld en geproduceerd door gerenommeerde toeleveranciers. Daarbij hebben de medewerkers van tsb-bescom alle technische knowhow om mee te denken en de keuze van de juiste standmelder.


Lineaire sensoren van Temposonics sensor

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie?
Wilt u weten over de standmelders van tsb-bescom? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.