RVS Sensor

Voor verschillende toepassingen, zoals in de famaceutische- en voedingsindustrie, de outdoor en offshore industrie worden RVS sensoren ingezet. tsb-bescom levert zowel encoders als impulsgevers in RVS behuizingen in beschermingsgraden IP 67, IP 68 en IP 69K. De topmerken die wij hierin voeren zijn POSITAL, Lenord+Bauer en Emeta. Robuuste, heavy duty uitvoeringen voor de meest extreme omstandigheden zijn hierbij mogelijk. Ook leveren wij lineaire positiesensoren in RVS van TemposonicsAls importeur van gerenommeerde merken garanderen we kwaliteit, knowhow, betrouwbaarheid en degelijkheid. U kunt zich vrijblijvend oriënteren op ons assortiment op onze website en in de webshop op webshop.tsb-bescom.nl. Voor verdere informatie en vragen staan onze experts voor u klaar.
 

RVS MA400 encoder van Emeta Lineaire RVS sensoren van Temposonics

Over tsb-bescom 
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van inclinometer tot RVS encoder en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment.

Meer informatie? 
Wilt u weten over de RVS sensoren die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.