Proximity Switch

Proximity Switches worden in het Nederlands naderingsschakelaars genoemd. Deze proximity switches worden gebruikt om een voorbijgaand object te detecteren. Door het contactvrije meetsysteem zijn de naderingssensoren slijtagevrij. De sensoren worden veel toegepast in bijvoorbeeld machinebouw en hydrauliek.

Contrinex Naderingsschakelaars

tsb-bescom levert proximity switches van Contrinex. Ze zijn voorzien van een N.O. en N.C. uitgang. Een M12 connector verzorgt de aansluiting. De sensoren worden voor miniatuur oplossingen toegepast, in extreme omstandigheden en voor lange afstanden.

Over tsb-bescom
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van proximity switch tot verstelmotor en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen.

Meer informatie? 
Wilt u weten over de proximity switches die tsb-bescom levert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: info@tsb-bescom.nl of bel ons op (0316) 250 800.