Digital Encoder

Van het optillen van containers in havens en het checken van de wielen van de treinen tot aan baggerwerkzaamheden in Dubai. De hoogwaardige technologische producten – waaronder digital encoders – van tsb - bescom worden wereldwijd ingezet bij bijzondere en nauwkeurige werkzaamheden.
Om voor elke applicatie de juiste oplossing te kunnen bieden, betrekt tsb-bescom haar producten van verschillende kwaliteits leveranciers. Digital encoders komen bijvoorbeeld uit het assortiment van de topmerken Lenord+Bauer, Temposonics, POSITAL, Emeta.
De digitale encoders zijn in te zetten voor uiteenlopende positioneertaken in de machine- en installatiebouw. Daarbij kan de gebruiker kiezen voor zowel incrementele als absolute digitale encoders.POSITAL
Temposonics
Lenord+Bauer


Welke digital encoder heb ik nodig?
Naast het leveren van digital encoders bieden onze specialisten ook alle bijbehorende knowhow. Wilt u daarom meer weten over onze digital encoders en de bijbehorende mogelijkheden? Bel dan met tsb-bescom (0316) 250 800 of stuur een e-mail via: info@tsb-bescom.nl.