Magnetische encoder

Magnetische encoders maken gebruik van magneetveldsensoren voor het meten van een (hoek)positie. In het programma van tsb-bescom zijn onder andere de magnetische encoders van Lenord + Bauer opgenomen. Tevens levert het bedrijf de magnetische encoders van POSITAL die gebruik maken van een geïntegreerde Hall-sensor voor de positiebepaling.

Door het werkingsprincipe zijn deze encoders geschikt voor uiteenlopende toepassingen; ook in de ruwste industriële omgevingen waar vocht, vuil (olie en stof), temperatuuromschakelingen en trillingen voorkomen. Hierbij valt te denken aan toepassingen in de kunststof- en houtindustrie, de verpakkingsindustrie, bij chip- en printplaatproductie en in geautomatiseerde assemblagesystemen.


 

POSITAL
Lenord+Bauer
Temposonics

Over tsb-bescom 
tsb-bescom levert u alle apparatuur op het gebied van positiemeting, hoekmeting en motion control; van sensor tot servosysteem en van display tot motion controller. Alleen de beste merken voeren wij in ons assortiment. Maak gebruik van onze knowhow; wij denken met u mee over de beste technische oplossingen voor uw machines en besturingen. 

Meer informatie?
Wilt u hierover meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via e-mail: via info@tsb-bescom.nl Of bel ons op (0316) 250 800.